Karina Hollekim

Foredragsholder

Tidligere internasjonal basehopper og mentaltrener med bakgrunn innen dataprogrammering og Neuro Linguistic Programming.

I over et tiår var Karina Hollekim profesjonell utøver for Red Bull, men i 2006 tok livet en dramatisk vending. I det ene øyeblikket så Karina frem til en ny eventyrdag på jobb – sekunder senere tvinnet fallskjermen seg. I fritt fall smalt hun inn i en stein og knuste begge beina. I flere dager svevde hun mellom liv og død, men overlevde på mirakuløst vist.

Karina havnet i rullestol med beskjeden om at hun aldri ville kunne gå igjen, en beskjed hun nektet å godta. Etter 20 operasjoner og utallige treningstimer kan hun nå både gå, klatre og stå på ski. I dag holder hun mange foredrag både i Norge og utlandet om den lange veien tilbake på beina igjen. Hun ble blant annet plukket ut til å dele sin historie på Inforum konferansen i New York i 2016, foran flere tusen damer, og som en av flere store og kjente navn.

I dag jobber Karina som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøvere og for ledere i næringslivet. Hun elsker å hjelpe personer med å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen. Hun er utdannet dataprogrammerer, og har en bakgrunn fra Neuro Linguistic Programming noe som hjelper henne i arbeidet med coachingen.

I 2019 deltok Karina i Mesternes mester med flere andre tidligere idrettsutøvere.