Om oss

Jobben vår i Simployer Infotjenester er å gjøre det enklere for deg å være arbeidsgiver. Det har vi holdt på med helt siden 1985. Vi lager profesjonelle digitale kurs, holder fysiske kurs over hele landet, og leverer systemer og tjenester som gjør det enklere å forstå og følge lover, regler og beste praksis rundt HR, ledelse og økonomi.

Våre rådgivere er alle blant markedets aller beste på sine områder. Samtlige er jurister og fagspesialister, med arbeidserfaring fra ledende roller i privat og offentlig sektor.

De holder kurs, oppdaterer oppslagsverkene, svarer på supporthenvendelser og legger sin fagkunnskap inn i utvikling av nye produkter og tjenester.

Våre rådgivere er der for deg!

Vil du vite mer om dem?

 

Se våre rådgivere her

Fagleverandør siden 1985

Simployer Infotjenester har siden 1985 levert faglig og juridisk kompetanse til norsk arbeidsliv innen områdene personal, ledelse, HMS, lønn og regnskap.

I kraft av vår ledende posisjon på kurs og nettbaserte fag- og kompetanseverktøy bidrar vi hver dag til at norske ledere og medarbeidere er oppdaterte, strukturerte, trygge og selvhjulpne.

Unik kompetansesammensetning

Vår styrke i Simployer er en unik sammensetning av juridisk ekspertise, HR-kompetanse, pedagoger og nettbasert systemutvikling på høyeste nivå. Denne bredden setter oss i stand til å levere en læringsopplevelse som ruster bedrifters evne til å utvikle arbeidsstyrken, samtidig som man ivaretar den enkeltes behov for kompetanseheving. Dette gjøre igjennom riktig tolkning av regelverk og kunnskap om beste praksis fra mange bransjer.

200+

kurs/år

45.000+

kursdeltakere/år

50.000+

Fagspørsmål besvart

40.000+

Brukere

Våre kunder

Simployer Infotjenesters nettbaserte oppslagsverk med fagsupport har mer enn 40.000 brukere, og våre rådgivere svarer på mer enn 50.000 fagrelaterte spørsmål fra kunder hvert år. Vår innsikt i markedet gjør oss derfor unik, ved at vi kan ta temperaturen i markedet. Derfor vet vi hva markedet har behov for og ofte før kundene våre vet det selv. Dette gjør at vi kan produsere kursinnhold markedet har behov for til enhver tid. Årlig holder vi mer enn 200 kurs rundt om i hele landet, og har 45 000 kursdeltakere i Sverige og Norge.

EuroprisNorge Fotballforbund