Abonnement

Abonnement på digitale seminarer - Lønn

Hold deg oppdatert gjennom hele året med våre digitale seminarer innen lønn. Få varsling på e-post når vi legger ut nyheter.

Arbeidslivet er i endring, og det stilles stadig høyere krav til faglig utvikling. For deg som jobber innen lønn, tilbyr vi nå et fleksibelt læringstilbud som du kan tilpasse etter din egen arbeidshverdag.

 

Faglig påfyll innen ditt arbeidsområde - integrert i arbeidshverdagen.

Med abonnement på digitale seminarer sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse innen ditt fagområde gjennom hele året. Våre erfarne rådgivere gir deg nyanserte gjennomganger av aktuell og viktig fagtematikk. Vi setter opp seminarer knyttet til lovendringer og viktige nyheter fortløpende.  

Som din læringspartner sørger vi for fleksible løsninger og et godt pedagogisk rammeverk for læring. Abonnementet består av minimum 10 ulike direktesendte seminarer av 1 til 2 timers varighet. Du har i tillegg tilgang til sendingen i 3 måneder etter direktesendingen. Følg sendingene fra PC, nettbrett eller mobil. 

Subscription CTA

Abonnement
kr. 6 960 (fritatt for MVA) Bestill

Dette får du som abonnent

  • Minst 10 direktesendte seminarer pr. kalenderår
  • Digitale seminarer om regelendringer, nyheter og aktuelle temaer innen ditt fagområde
  • Tilgang til opptak av seminarene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye seminarer inkluderes
  • Mulighet til å stille spørsmål til rådgiver via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmeldt - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til digitale seminar!

Hva inngår i abonnementet?

I listen nedenfor ser du de digitale seminarene som inngår i abonnementet per nå. Listen er dynamisk. Nye seminar legges stadig til, og 3 måneder etter livesending fjernes de fra denne listen over tilgjengelige sendinger. 

Subscription course list

Digitalt seminar

Alt du må vite om arbeidsgiverperioden

date_range16. desember 2020 kl. 10:00 timelapse2t

Feil i beregning av arbeidsgiverperioden, kan være kostbart for virksomheten. Simployers egne trygderettsekspert, Berit Stokstad, gir deg fremgangsmåten som sikrer korrekte beregninger. Det er store penger å spare!

Les mer
Digitalt seminar

Sykefravær utover maksdato

date_range22. oktober 2020 kl. 10:00 timelapse2t

Er du usikker på reglene for ansatte som er langtidssykemeldte? Simployers egen trygderettsekspert Jørgen Brostrøm, gir deg svarene under dette direktesendte digitale seminaret.

Les mer
Digitalt seminar

Sykepenger og omsorgspenger i koronatider

date_range8. september 2020 kl. 09:00 timelapse2t

Reglene for sykepenger og omsorgspenger blir stadig tilpasset koronasituasjonen. Hvordan holder du deg oppdatert som arbeidsgiver? Simployers trygderettsekspert Atle Torp, gir deg oversikt over de gjeldende reglene ved inngangen til et nytt jobbhalvår!

Les mer
Digitalt seminar

Sykepenger og foreldrepenger under permittering

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t 30min

I dette digitale seminaret fra Simployer lærer du alt om beregning av sykepenger før, under og etter permittering. Du får også med deg reglene for egenmelding gjeldende fra 1. juni 2020. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Refusjoner fra NAV - offentlig sektor

date_rangeTilgjengelig nå timelapse2t

Det kan koste deg dyrt å ikke kunne regelverket knyttet til refusjoner! Gode rutiner i overensstemmelse med regelverket, er avgjørende for at NAV tilbakebetaler alt det arbeidsgiver faktisk har krav på.  Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Refusjoner fra NAV - privat sektor

date_rangeTilgjengelig nå timelapse2t

Det kan koste deg dyrt å ikke kunne regelverket knyttet til refusjoner! Gode rutiner i overensstemmelse med regelverket, er avgjørende for at NAV tilbakebetaler alt det arbeidsgiver faktisk har krav på.  Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Diettgodtgjørelse 2020

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t 30min

Er du usikker på reglene for diettgodtgjørelse i 2020? I så fall er du ikke alene. I løpet av 2018 og 2019 ble det gjort mange endringer, og det har oppstått flere uklarheter. Vi loser deg gjennom det nye regelverket. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Utbetaling av feriepenger til arbeidstaker som er permittert

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t

Hvordan kan vi utbetale feriepenger til en arbeidstaker som er permittert uten lønn? Hva er problemet med å utbetale på vanlig måte i juni? Dette og mye mer får du svar på i dette digitale seminaret fra Simployer. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Sykepenger og omsorgspenger i koronatider - når er det brudd på reglene?

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t

Myndighetene har gitt klare retningslinjer for hvordan vi skal forholde oss under koronakrisen, men ikke alle følger reglene. I dette digitale seminaret fra Simployer får du oversikt over konsekvensene det kan få om reglene brytes. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Skatte- og avgiftsreglene i koronatider

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t

I dette digitale seminaret oppsummerer vi endringene som er gjort på skatte- og avgiftsområdet i forbindelse med koronakrisen.

Les mer
Digitalt seminar

Sykepenger i koronatider

date_rangeTilgjengelig nå timelapse2t

I dette digitale seminaret lærer du at regelverket relatert til sykepenger og omsorgspenger er endret i forbindelse med koronakrisen. Hvordan påvirker det det deg som arbeidsgiver? Dette er en opptaksversjon av et direktesendt kurs fra 16.april. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Feriepenger og ferieavvikling i koronatiden

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t 30min

Feriepenger og ferieavvikling kan være utfordrende i normale tider. Koronasituasjonen medfører enda flere problemstillinger som du må hensynta om du arbeider med lønn eller HR. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer
Digitalt seminar

Korrigering av lønn

date_rangeTilgjengelig nå timelapse1t

Ved lønnskjøring kan de aller fleste oppleve at de gjør feil, eller glemmer noe som må rettes opp i etterkant. Dette digitale seminaret gir deg kompetansen du trenger for å korrigere feil og mangler på korrekt måte! Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Les mer

Subscription CTA

Abonnement
kr. 6 960 (fritatt for MVA) Bestill

Template: Abonnement