Abonnement

Abonnement på digitale kurs - HR

Det soleklare valget for deg som ønsker å finpusse kompetansen din og samtidig holde deg løpende oppdatert på alt som skjer i HR-verdenen!

Et abonnement innebærer mye mer enn bare en samling utvalgte kurs! Det er rett og slett den beste kunnskapen, til den beste prisen, satt sammen av Simployers dyktige rådgivere. Når det skjer en endring i HR-verdenen, følger vi med for deg og lanserer nye kurs fortløpende.

Abonnement

Tilgjengelig nå Digitalt Ledige plasser
Bestill kr. 6 960,- Løpende abonnement - Pris per deltaker per år - Fritatt for MVA

Course Rating

/5

Hva får du som abonnent?

  • Minst 12 direktesendte kurs pr. kalenderår
  • Digitale kurs om regelendringer, nyheter og aktuelle temaer innen ditt fagområde
  • Tilgang til opptak av kursene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye kurs inkluderes
  • Mulighet til å stille spørsmål til rådgiver via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmeldt - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til kurs!

Mer om kursabonnementet

Når du har bestilt et abonnement, kan du lene deg tilbake i kontorstolen og ta det helt med ro. Vi gjør jobben for deg. Du kan enten delta på direktesendingen, eller se opptaket senere i ro og mak.

Med abonnement på digitale kurs sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse innen ditt fagområde gjennom hele året. Våre erfarne rådgivere gir deg nyanserte gjennomganger av aktuell og viktig fagtematikk. Vi setter fortløpende opp kurs knyttet til lovendringer og viktige nyheter.

Product Program

Hvem passer dette for?

For deg som jobber innen HR

Product instructors

Kommende digitale kurs

Direktesendt kurs

Bli god på rekruttering og arbeidsgiverprofilering!

26.01.22 10:00 1 time

Behovet for kompetanse og nye medarbeidere har aldri vært større, og kampen om de beste kandidatene er tøff! Det viktigste for dagens arbeidssøkere er ikke å gå til de markedsledende selskapene, eller de med de beste løsningene. De går til de beste og mest attraktive arbeidsplassene. I dette kurset lærer du hvilke strategiske grep din virksomhet bør igangsette for å tiltrekke og beholde den riktige kompetansen. 

Direktesendt kurs

Refusjon ved koronarelatert sykefravær og barns sykdom i 2022

27.01.22 10:00 1 time

Gikk du glipp av kurset om refusjon ved koronarelatert fravær før nyttår? Det er det flere som gjorde. Derfor holder vi et nytt kurs 27. januar. Bli med og lær mer om den nye ordningen med refusjon av koronarelaterte sykepenger fra dag 6 og utvidet rett til «syke barn dager» i 2022. 

Direktesendt kurs

Hybride kontorløsninger - arbeidsgivers ansvar

16.02.22 10:00 1 time

Mange arbeidstakere kommer til å jobbe hjemmefra i større utstrekning også etter endt pandemi. Vi går gjennom reglene som arbeidsgiver må vite om i forbindelse å ha arbeidstakere på hjemmekontor.

Direktesendt kurs

Hvordan skape nærvær fremfor fravær på arbeidsplassen?

17.02.22 12:00 1 time

Arbeidslivet er i en enorm utvikling, og pandemien har kun akselerert denne utviklingen. Det tvinger frem nye digitale og hybride arbeidsmetoder, som igjen skaper et behov for nye måter å jobbe med forebygging av ulike typer fravær. Nærvær er nøkkelen! I dette kurset gir vi deg lederverktøyene du trenger for å forhindre sykefravær og skape en kultur for arbeidsnærvær. 

Direktesendt kurs

Seks typiske misforståelser om sykmelding og fravær

08.03.22 10:00 1 time

Mange ledere misforstår hva en sykmelding faktisk er og hvordan fravær på sykmelding kan håndteres. Dette medfører at man blir for passiv når en ansatt leverer sykmelding. Kurset gir deg oversikt over regelverket slik at du kan ta en mer aktiv holdning når du mottar en sykmelding. Du lærer hvordan starte sykefraværsoppfølgingen umiddelbart. 

Direktesendt kurs

Medarbeidersamtalen – den viktige samtalen

10.03.22 12:00 1 time

Medarbeidere som føler seg betydningsfulle, gjør en mer betydningsfull jobb! I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke medarbeidersamtalen som et av de viktigste ledelsesverktøyene i videreutvikling av dine ansatte - til det beste for leder, medarbeider og arbeidsgiver. 

Direktesendt kurs

Slik bestrider du sykmelding eller egenmelding

15.03.22 10:00 1 time

I de tilfellene hvor ansatte misbruker sykmelding og egenmelding er det viktig at du som arbeidsgiver vet hvilke muligheter du har til å reagere og at du opptrer korrekt.

Direktesendt kurs

Nye regler for tjenestepensjon i privat sektor

29.03.22 12:00 1 time

Nye regler medfører at du som arbeidsgiver må tilpasse din pensjonsordning til det nye regelverket. Det er smart å komme i gang med vurderingene av hvordan endringen påvirker deres virksomhet i god tid før siste frist 30. juni 2022.

Direktesendt kurs

Egenmelding ved ansattes sykdom

21.04.22 10:00 1 time

Lær alle reglene om når ansatte har rett til å benytte egenmelding ved eget sykefravær

Kurs tilgjengelig i opptak

Videokurs

Dette kan du kreve og forvente av ansatte som er sykmeldt

2 timer

Mange er usikre på hva de kan kreve av ansatte som er sykmeldt og hvilke forpliktelser arbeidsgiver egentlig har. Få svaret på hvordan sykmeldte kan følges opp på best mulig måte med godt resultat for begge parter.

 

Dette kurset ble direktesendt 26. oktober 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 26. januar 2022.

Videokurs

Fravær ved barns sykdom - omsorgsdager og omsorgspenger

1 time

I hvilke situasjoner har arbeidstaker egentlig rett til å bruke omsorgsdager? Når er du som arbeidsgiver forpliktet til å betale omsorgspenger?  Dette digitale kurset gir deg oversikten!

 

Dette kurset ble direktesendt 30. november 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 30. februar 2022.

Videokurs

Sykefravær som grunnlag for oppsigelse

1,5 timer

Manglende oppfølging og dokumentasjon av sykefravær kan skape store utfordringer for arbeidsgiver ved en eventuell oppsigelse. Bli trygg på hvilke regler som gjelder, og hvilke plikter og rettigheter begge parter har. 

 

Dette kurset ble direktesendt 7. desember 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 7. mars 2022.

Videokurs

Permitteringer - disse reglene gjelder nå!

1 time

Nye nasjonale og lokale smittevernregler gjør at mange virksomheter vurderer å iverksette permitteringer. Vi ser på hvilke regler som gjelder, både for arbeidstakere som har vært permittert tidligere under pandemien og arbeidstakere som nå blir permittert for første gang. Vi ser også nærmere på hvilke konsekvenser en permittering har for arbeidsgiver og arbeidstaker.

 

Dette kurset ble direktesendt 21. desember 2021. Kurset er tilgengelig som videokurs frem til 21. mars 2022.

Videokurs

Slik får HR-medarbeideren en god start på året!

1,5 time

Vi har lagt bak oss nok et spesielt år. Det har kommet og kommer stadig nye regler å forholde seg til. Kurset gir deg tips om hva som bør være i fokus for HR-medarbeideren i oppstarten av 2022. 

 

Dette kurset ble direktesendt 18. janaur 2022. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 18. april 2022.