Abonnement

Abonnement på digitale kurs - HR

Det soleklare valget for deg som ønsker å finpusse kompetansen din og samtidig holde deg løpende oppdatert på alt som skjer i HR-verdenen!

Et abonnement innebærer mye mer enn bare en samling utvalgte kurs! Det er rett og slett den beste kunnskapen, til den beste prisen, satt sammen av Simployers dyktige rådgivere. Når det skjer en endring i HR-verdenen, følger vi med for deg og lanserer nye kurs fortløpende.

Abonnement

Tilgjengelig nå Digitalt Ledige plasser
Bestill kr. 6 960,- Løpende abonnement - Pris per deltaker per år - Fritatt for MVA

Course Rating

/5

Hva får du som abonnent?

  • Minst 12 direktesendte kurs pr. kalenderår
  • Digitale kurs om regelendringer, nyheter og aktuelle temaer innen ditt fagområde
  • Tilgang til opptak av kursene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye kurs inkluderes
  • Mulighet til å stille spørsmål til rådgiver via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmeldt - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til kurs!

Mer om kursabonnementet

Når du har bestilt et abonnement, kan du lene deg tilbake i kontorstolen og ta det helt med ro. Vi gjør jobben for deg. Du kan enten delta på direktesendingen, eller se opptaket senere i ro og mak.

Med abonnement på digitale kurs sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse innen ditt fagområde gjennom hele året. Våre erfarne rådgivere gir deg nyanserte gjennomganger av aktuell og viktig fagtematikk. Vi setter fortløpende opp kurs knyttet til lovendringer og viktige nyheter.

Product Program

Hvem passer dette for?

For deg som jobber innen HR

Product instructors

Kommende digitale kurs

Direktesendt kurs

Kartlegging og risikovurdering for HR

27.09.21 10:00 1,5 time

Fortsatt er det mange virksomheter som ikke oppfyller kravet om en dokumentert kartlegging og risikovurdering av arbeidsmiljøet. Under dette kurset lærer du hva HR i praksis kan gjøre for å sikre at arbeidet ikke svikter i din virksomhet.

Direktesendt kurs

Dette må du gjøre med likestilling og mangfold i 2021

19.10.21 10:00 2 timer

Det kan være vanskelig å vite hva du må ta tak i for å oppfylle aktivitets- og redegjørelsesplikten som kom i fjor. Få svaret på hvordan du  jobbe i praksis for å oppfylle de nye reglene.   

Direktesendt kurs

Dette kan du kreve og forvente av ansatte som er sykmeldt

26.10.21 09:30 2 timer

Mange er usikre på hva de kan kreve av ansatte som er sykmeldt og hvilke forpliktelser arbeidsgiver egentlig har. Få svaret på hvordan sykmeldte kan følges opp på best mulig måte med godt resultat for begge parter. 

Direktesendt kurs

Avvikling av restferie og overføring av feriedager

09.11.21 10:00 1 time

Har du arbeidstakere som har feriedager til gode? Delta på dette digitale kurset og få svar på hvilken styringsrett arbeidsgiver har over ansattes ferieavvikling! 

Direktesendt kurs

Slik bestrides sykmelding og egenmelding

16.11.21 10:00 1 time

Er det egentlig mulig å bestride en sykmelding eller egenmelding? Svaret er ja! Simployers trygderettsekspert Jørgen Brostrøm lærer deg hvordan du må gå frem. 

Direktesendt kurs

Alt du trenger å vite om egenmelding

23.11.21 10:00 1 time

Temaet egenmelding er noe veldig mange arbeidsgivere opplever utfordringer med. Ta styring over hvilken praksis virksomheten ønsker, og vit hva som blir konsekvensene av de ulike variantene. 

Direktesendt kurs

Fravær ved barns sykdom - omsorgsdager og omsorgspenger

30.11.21 10:00 1 time

I hvilke situasjoner har arbeidstaker egentlig rett til å bruke omsorgsdager? Når er du som arbeidsgiver forpliktet til å betale omsorgspenger?  Dette digitale kurset gir deg oversikten!  

Direktesendt kurs

Sykefravær som grunnlag for oppsigelse

07.12.21 10:00 1,5 timer

Manglende oppfølging og dokumentasjon av sykefravær kan skape store utfordringer for arbeidsgiver ved en eventuell oppsigelse. Bli trygg på hvilke regler som gjelder, og hvilke plikter og rettigheter begge parter har. 

Kurs tilgjengelig i opptak

Videokurs

Permitteringer – disse reglene gjelder nå!

1 time

Permitteringsreglene har vært under stadig endring i perioden med pandemi. Men hvilke regler gjelder egentlig nå som vi er på vei mot en mer normal situasjon? Vi gir deg svar om hva du som arbeidsgiver må forholde deg til og hvilke konsekvenser reglene vil ha for arbeidsgiver.

Dette kurset ble direktesendt 24. august 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 24. november 2021.

Videokurs

Reboarding – slik får du lojale og effektive ansatte post pandemi

1 time

Hva må arbeidsgiver tenke på når dørene igjen åpnes på arbeidsplassen? Hva innebærer egentlig den nye normalen? Få svarene under dette kurset om reboarding.

Dette kurset ble direktesendt 2. september 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 2. desember 2021.

Videokurs

HMS og arbeidsmiljø i den nye normalen

1,5 time

HMS-arbeid dreier seg om langsiktige planer og rutiner! Men det handler også om å fange opp endringer som oppstår underveis, slik at du kan ta det med i internkontrollen. I høst er det flere forhold vi  være observante på, og i dette kurset gjennomgår vi hvordan du jobber med disse i praksis! 

Dette kurset ble direktesendt 7. september 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 7. november 2021.