Direktesendt kurs

Spørsmål og svar om koronareglene

Gå det nye året i møte med oppdatert kunnskap om gjeldende koronaregelverk!

Det er fremdeles flere viktige koronaregler å forholde seg til inn i det nye året. Vi har derfor samlet de hyppigst stilte spørsmålene til Simployers populære supporttjeneste. Mandag 17. januar gir vi deg oversikten du behøver!

Direktesendt kurs

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Om sykepenger under karantene
  • Om karantene i utlandet og retten til sykepenger
  • Om bruk av “syke barn dager” ved stengt skole/barnehage
  • Om egenmeldingsreglene relatert til pandemien
  • Hvilke permitteringsregler gjelder
  • Om karantene er årsak god nok for å få utsatt ferie

Les mer

Et todelt kurs 

Dette kurset er todelt. I løpet av første del, vil du få besvart de hyppigst stilte spørsmålene til Simployers supportjeneste og få informasjon om det ferskeste regelverket. Deretter kan du stille dine spørsmål og få svar fra panelet av rådgivere med ekspertise innen sykepenger, sykefravær, arbeidsrett, HMS, HR, lønn og skatt.  

Få svar på dine spørsmål! 

Vi besvarer så mange spørsmål som mulig i løpet av sendingen, så bli med og få full kontroll over det gjeldende koronaregelverket! 

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som er HR- eller lønnsmedarbeider

Etterutdanningstimer

Regnskapsfører: 1,5t rettslære. Revisor: 1,5t annet.

Product instructors

Kursholdere

Jørgen Brostrøm

Jørgen Brostrøm

Jørgen har en bachelorgrad med fordypning i Statsvitenskap fra Høgskolen i Østfold, og har tidligere jobbet som rådgiver i NAV.

Les mer om Jørgen
Camilla Schie-Veslum

Camilla Schie-Veslum

Som rådgiver og engasjerende kursleder ble Camilla med på laget hos Simployer i 2012. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, med spesialisering i arbeidsrett.

Les mer om Camilla
Anne Sandtorp

Anne Sandtorp

Simployer var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.

Les mer om Anne
Espen Øren

Espen Øren

Espen startet som rådgiver hos Simployer i 2011. Han har en bachelor i økonomi og administrasjon, og har tidligere arbeidserfaring fra Skatteetaten, og som revisor og økonomicontroller.

Les mer om Espen
Fam Camilla Viksand Manson

Fam Camilla Viksand Manson

Fam har 12 års erfaring fra HR-feltet, og har de siste 10 årene jobbet som HR-ansvarlig i privat sektor. I tillegg har hun erfaring med ulike HR-problemstillinger i arbeid som tillitsvalgt.  

Les mer om Fam Camilla