Abonnement

Abonnement på digitale kurs for ledere

Dette er lederkursene du ikke kan gå glipp av. Vi tilbyr korte, effektive kurs med høy relevans og lavt tidsforbruk. Meld deg på vårt kursabonnement skreddersydd for ledere.

Med abonnement på digitale kurs for ledere sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse gjennom hele året. Vi tilbyr læring som selv den mest travle leder har tid til. Du får satt kompetanseheving på din agenda hver måned.

 

Faglig påfyll - når det passer deg

Dersom det allikevel dukker opp noe annet som brenner mer, så har du tilgang i tre måneder etter direktesendingen, og kan får med deg kurset i ro og mak, akkurat når det passer deg best. Ledelseskursene holdes av Simployers dyktige rådgivere innen ledelse og jus samt av dyktige samarbeidspartnere som hentes inn som eksperter på sine fagfelt.

 

Vi holder deg oppdatert

Som din kompetansepartner hjelper vi deg med å holde deg oppdatert på siste nytt innen ledelse. Abonnementet består av minimum 12 ulike direktesendte kurs av maksimum 1,5 times varighet. De månedlige digitale kursene har høy relevans og kvalitet, og gir deg de praktiske verktøyene du trenger for å bli en enda bedre leder.

 

Når du først har bestilt ditt abonnement, ordner vi resten!

Du kan lene deg tilbake i kontorstolen og ta det helt med ro. Vi sender ut en e-post med påminnelse, når vi lanserer et nytt kurs. Du kan enten delta på direktesendingen, eller se opptaket etterpå i ro og mak. 

Faglig påfyll - integrert i arbeidshverdagen

Med abonnement på digitale kurs sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse innen ditt fagområde gjennom hele året. Våre erfarne rådgivere gir deg nyanserte gjennomganger av aktuell og viktig fagtematikk. Vi setter opp kurs knyttet til lovendringer og viktige nyheter fortløpende.  

Som din læringspartner sørger vi for fleksible løsninger og et godt pedagogisk rammeverk for læring. Abonnementet består av minimum 12 ulike direktesendte kurs. Du har i tillegg tilgang til sendingen i 3 måneder etter direktesendingen. Følg sendingene fra PC, nettbrett eller mobil. 

Subscription CTA

Abonnement
kr. 9 950 Pris per deltaker, per år. Fritatt for mva. Løpende abonnement. Bestill

Dette får du som abonnent

  • Minst 12 direktesendte kurs pr. kalenderår
  • Digitale kurs om regelendringer, nyheter og aktuelle temaer innen ditt fagområde
  • Tilgang til opptak av kursene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye kurs inkluderes
  • Mulighet til å stille spørsmål til rådgiver via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmeldt - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til kurs!

Hva inngår i abonnementet?

I listen nedenfor ser du de digitale kursene som inngår i abonnementet per nå. Listen er dynamisk. Nye kurs legges stadig til, og 3 måneder etter livesending fjernes de fra denne listen over tilgjengelige sendinger. 

Subscription course list

Kommende digitale kurs

Digitalt kurs

Kursabonnement ledere: Medarbeidersamtalen

date_range11.03.21 12.00 timelapse1 time

Rutiner for gjennomføring av medarbeidersamtaler er viktig, men hvordan du som leder bruker samtalen til å sikre både måloppnåelse og motivasjon, er vel så viktig! Vi gir deg rådene du trenger for å gjennomføre en god medarbeidersamtale i koronatid! 

Les mer
Digitalt kurs

Kursabonnement ledere: Advarsler og oppsigelse - slik gjør du det korrekt!

date_range18.03.21 10.00 timelapse1,5 timer

I arbeidslivet vil en oppleve utfordringer med enkelte ansatte. Det er vanskelig å vite hva en kan og bør gjøre. Under dette kurset lærer du den korrekte prosessen. 

Les mer
Digitalt kurs

Kursabonnement ledere: Mangfoldsledelse

date_range23.03.21 10.00 timelapse1,5 timer

Arbeidsplassen er sammensatt av personer med ulik alder, kjønn, bakgrunn, fagprofiler og personligheter. Dette mangfoldet kan gi virksomheten et viktig konkurransefortrinn! Men vet du hvordan du skal forstå og lede mangfoldet?

Les mer
Digitalt kurs

Kursabonnement ledere: Arbeidsgivers styringsrett under koronapandemien

date_range08.04.21 12.00 timelapse1 time

Covid-19 tvinger mange ledere til å ta raske, og noen ganger upopulære avgjørelser, for å sikre at de viktigste funksjonene i virksomheten opprettholdes. Vår juridiske rådgiver lærer deg hvilket handlingsrom arbeidsgivers styringsrett gir deg som er leder under pandemien.

Les mer
Digitalt kurs

Kursabonnement ledere: Motivasjon og ledelse fra hjemmekontoret

date_range15.04.21 12.00 timelapse1 time

Å lede på avstand er vanskelig, men det finnes gode teknikker for å skape  og videreutvikle velfungerende team. I dette kurset får du de praktiske rådene du trenger for å få det til!

Les mer
Digitalt kurs

Kursabonnement ledere: Økonomi for ledere - regnskapsforståelse

date_range10.06.21 10.00 timelapse1 time

For å kunne ta gode beslutninger i økonomiske spørsmål, kreves det at ledere har grunnleggende kunnskap om bedriftsøkonomi og regnskap. Dette kurset gir deg akkurat det. 

Les mer

Subscription CTA

Abonnement
kr. 9 950 Pris per deltaker, per år. Fritatt for mva. Løpende abonnement. Bestill

Template: Abonnement