Leder som strekker armene i været og feirer sammen med teamet sitt.


 

Spill dine ledere gode med skreddersydde lederkurs

Vi hjelper deg å spille lederne dine gode gjennom vårt lederabonnement med skreddersydde kurs, utviklet av og for ledere.

Abonnement

Digitale kurs for ledere

Kr 9960 pr. deltaker/år.

 

Mer informasjon og bestilling

Dette får du med lederabonnement:

  • Minst 12 direktesendte kurs pr. kalenderår utvalgte torsdager kl 12:00
  • Korte, læringseffektive kurs skreddersydd for ledere med personalansvar
  • Tilgang til opptaket av kursene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye kurs inkluderes, slik at du aldri går glipp av noe
  • Mulighet til å få svar på akkurat det du lurer på via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmelding - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til kurs!

Læring hele året

Vi vet at en av de viktigste oppgavene for HR, er å spille ledere gode. Vi hjelper deg med å sikre kompetanseheving gjennom hele året.

Lederabonnementet inneholder både digitale kurs om hva som skal til for å bli en enda bedre leder, og det ledere må vite om administrative oppgaver. Når du har bestilt abonnement til dine ledere, ordner vi resten!

Du kan lene deg tilbake i kontorstolen. Vi sender ut en e-post med påminnelse til lederne dine, når vi lanserer et nytt kurs. De kan enten delta på direktesendingen, eller se opptaket etterpå i ro og mak.

Løsningen for travle ledere

Vi vet også at dine ledere er travle, og at dere ofte hører at de ikke har tid til kompetanseheving. Våre kurs er derfor korte og effektive med høy relevans og lavt tidsforbruk.

De digitale kursene direktesendes på et fast tidspunkt, klokken 12:00, slik at det blir enkelt for lederne å sette av plass i kalenderen jevnlig. Dersom man allikevel ikke har tid, kan kurset ses i opptak akkurat når det passer den enkelte lederen best.

Lederstøtte i praksis

HR skal drive med lederstøtte og sette ledere i stand til å utføre både administrative og ledelsesoppgaver. Dette krever kompetanse som vi i Simployer har, og som vi ønsker å dele med dere.

Lederne lærer den delen av den administrative jobben som du som HR-ansvarlig er avhengig av at lederne utfører riktig. I tillegg lærer de verktøyene som skal til for å motivere og engasjere og rett og slett bli bedre ledere.

Vi hjelper deg å holde dine ledere oppdatert på siste nytt og temaer som alltid er relevante innen ledelse. Samtidig som vi tilbyr kurs om det ledere trenger å vite om for eksempel oppfølging av sykefravær og ferieavvikling.
Harald Nilsen / Senior project manager i Simployer

Ønsker du abonnement på lederkurs til flere?

Fyll ut kontaktskjemaet, så kan vi ta en uforpliktende prat om hva vi kan tilby av rabatter for større ledergrupper.