Abonnement

Abonnement på digitale kurs for ledere

Dette er lederkursene du ikke kan gå glipp av. Vi tilbyr effektive kurs som du har tid til i en hektisk hverdag. Meld deg på vårt kursabonnement skreddersydd for ledere.

Med abonnement på digitale kurs for ledere sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse gjennom hele året. Vi tilbyr læring som selv den mest travle leder har tid til, slik at du får satt kompetanseheving på agendaen hver måned.

Abonnement

Tilgjengelig nå Digitalt Ledige plasser
Bestill kr. 9 960,- Løpende abonnement - Pris per deltaker per år - Fritatt for MVA

Course Rating

/5

Hva får du som abonnent?

  • Minst 12 direktesendte kurs pr. kalenderår
  • Digitale kurs om regelendringer, nyheter og aktuelle temaer innen ditt fagområde
  • Tilgang til opptak av kursene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye kurs inkluderes
  • Mulighet til å stille spørsmål til rådgiver via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmeldt - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til kurs!

Mer om kursabonnementet

Ledelseskursene holdes av Simployers dyktige rådgivere innen ledelse og jus i tillegg til dyktige samarbeidspartnere og eksperter innen aktuelle fagfelt.

Som din kompetansepartner hjelper vi deg med å holde deg oppdatert på siste nytt innen ledelse. De månedlige digitale kursene har høy relevans og kvalitet, og gir deg de praktiske verktøyene du trenger for å bli en enda bedre leder.

Når du har bestilt ditt abonnement, ordner vi resten! Du kan lene deg tilbake i kontorstolen og ta det helt med ro, og delta på direktesendingen, eller se opptaket senere når det passer deg. 

Product Program

Hvem passer dette for?

For deg som er leder med personalansvar

Product instructors

Kommende digitale kurs

Direktesendt kurs

Hybridledelse - arbeidsmiljøutfordringer og beste praksis

27.01.22 12:00 1 time

Skal du lede et team eller en avdeling der noen arbeider på hjemmekontor, mens andre er fysisk til stede på kontoret? I dette kurset får du innblikk og veiledning i hvilke arbeidsmiljøutfordringer du som leder kan møte på og hvordan du løser dem! 

Direktesendt kurs

Hybride kontorløsninger - arbeidsgivers ansvar

16.02.22 10:00 1 time

Mange arbeidstakere kommer til å jobbe hjemmefra i større utstrekning også etter endt pandemi. Vi går gjennom reglene som arbeidsgiver må vite om i forbindelse å ha arbeidstakere på hjemmekontor.

Direktesendt kurs

Hvordan skape nærvær fremfor fravær på arbeidsplassen?

17.02.22 12:00 1 time

Arbeidslivet er i en enorm utvikling, og pandemien har kun akselerert denne utviklingen. Det tvinger frem nye digitale og hybride arbeidsmetoder, som igjen skaper et behov for nye måter å jobbe med forebygging av ulike typer fravær. Nærvær er nøkkelen! I dette kurset gir vi deg lederverktøyene du trenger for å forhindre sykefravær og skape en kultur for arbeidsnærvær. 

Direktesendt kurs

Medarbeidersamtalen – den viktige samtalen

10.03.22 12:00 1 time

Medarbeidere som føler seg betydningsfulle, gjør en mer betydningsfull jobb! I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke medarbeidersamtalen som et av de viktigste ledelsesverktøyene i videreutvikling av dine ansatte - til det beste for leder, medarbeider og arbeidsgiver. 

Direktesendt kurs

Slik bestrider du sykmelding eller egenmelding

15.03.22 10:00 1 time

I de tilfellene hvor ansatte misbruker sykmelding og egenmelding er det viktig at du som arbeidsgiver vet hvilke muligheter du har til å reagere og at du opptrer korrekt.

Kurs tilgjengelig i opptak

Videokurs

Advarsler og oppsigelse - slik gjør du det korrekt

1,5 time

I arbeidslivet vil en oppleve utfordringer med enkelte ansatte. Det er vanskelig å vite hva en kan og bør gjøre. Gjennom dette kurset blir du trygg på det handlingsrommet arbeidsgiver har.

 

Dette kurset ble direktesendt 2. desember 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 2. mars 2022.

Videokurs

Permitteringer - disse reglene gjelder nå!

1 time

Nye nasjonale og lokale smittevernregler gjør at mange virksomheter vurderer å iverksette permitteringer. Vi ser på hvilke regler som gjelder, både for arbeidstakere som har vært permittert tidligere under pandemien og arbeidstakere som nå blir permittert for første gang. Vi ser også nærmere på hvilke konsekvenser en permittering har for arbeidsgiver og arbeidstaker.

 

Dette kurset ble direktesendt 21. desember 2021. Kurset er tilgengelig som videokurs frem til 21. mars 2022.