Abonnement

Abonnement på digitale kurs for ledere

Dette er lederkursene du ikke kan gå glipp av. Vi tilbyr effektive kurs som du har tid til i en hektisk hverdag. Meld deg på vårt kursabonnement skreddersydd for ledere.

Med abonnement på digitale kurs for ledere sikrer du deg juridisk og praktisk kompetanse gjennom hele året. Vi tilbyr læring som selv den mest travle leder har tid til, slik at du får satt kompetanseheving på agendaen hver måned.

Abonnement

Tilgjengelig nå Digitalt Ledige plasser
Bestill kr. 9 960,- Løpende abonnement - Pris per deltaker per år - Fritatt for MVA

Course Rating

/5

Hva får du som abonnent?

  • Minst 12 direktesendte kurs pr. kalenderår
  • Digitale kurs om regelendringer, nyheter og aktuelle temaer innen ditt fagområde
  • Tilgang til opptak av kursene i 3 måneder etter direktesendingen
  • Varsel når nye kurs inkluderes
  • Mulighet til å stille spørsmål til rådgiver via chat under direktesendingene
  • Automatisk påmeldt - Simployers fagansvarlige anbefaler og legger til kurs!

Mer om kursabonnementet

Ledelseskursene holdes av Simployers dyktige rådgivere innen ledelse og jus i tillegg til dyktige samarbeidspartnere og eksperter innen aktuelle fagfelt.

Som din kompetansepartner hjelper vi deg med å holde deg oppdatert på siste nytt innen ledelse. De månedlige digitale kursene har høy relevans og kvalitet, og gir deg de praktiske verktøyene du trenger for å bli en enda bedre leder.

Når du har bestilt ditt abonnement, ordner vi resten! Du kan lene deg tilbake i kontorstolen og ta det helt med ro, og delta på direktesendingen, eller se opptaket senere når det passer deg. 

Product Program

Hvem passer dette for?

For deg som er leder med personalansvar

Product instructors

Kommende digitale kurs

Direktesendt kurs

Møteledelse

30.09.21 12:00 1 time

Å lede effektive og engasjerende digitale eller hybride møter er enkelt. Du må bare vite hvordan! Hvordan du strukturerer møtet og tilrettelegger for aktiv deltakelse er avgjørende. I dette kurset får du rådene du trenger for å få det til.

Direktesendt kurs

Mangelfulle arbeidsprestasjoner

14.10.21 12:00 1 time

Mangelfulle arbeidsprestasjoner kan skape store lederutfordringer som er vanskelig å håndtere. I dette kurset lærer du hvordan du som leder tar tak i slike situasjoner på en god, praktisk og effektiv måte innenfor gjeldende juridiske rammer.

Direktesendt kurs

Økonomi for ledere – nøkkeltall og analyser du bør beherske

21.10.21 12:00 1 time

I løpet av dette kurset lærer du de grunnleggende lederverktøyene du trenger for å stake ut den økonomiske kursen for din virksomhet. Kursene er skreddersydd for ledere som ønsker mer økonomiforståelse.

Direktesendt kurs

Alt du trenger å vite om egenmelding

23.11.21 10:00 1 time

Temaet egenmelding er noe veldig mange arbeidsgivere opplever utfordringer med. Ta styring over hvilken praksis virksomheten ønsker, og vit hva som blir konsekvensene av de ulike variantene. 

Direktesendt kurs

Advarsler og oppsigelse - slik gjør du det korrekt

02.12.21 12:00 1,5 time

I arbeidslivet vil en oppleve utfordringer med enkelte ansatte. Det er vanskelig å vite hva en kan og bør gjøre. Gjennom dette kurset blir du trygg på det handlingsrommet arbeidsgiver har.

Kurs tilgjengelig i opptak

Videokurs

Permitteringer – disse reglene gjelder nå!

1 time

Permitteringsreglene har vært under stadig endring i perioden med pandemi. Men hvilke regler gjelder egentlig nå som vi er på vei mot en mer normal situasjon? Vi gir deg svar om hva du som arbeidsgiver må forholde deg til og hvilke konsekvenser reglene vil ha for arbeidsgiver.

Dette kurset ble direktesendt 24. august 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 24. november 2021.

Videokurs

Reboarding – slik får du lojale og effektive ansatte post pandemi

1 time

Hva må arbeidsgiver tenke på når dørene igjen åpnes på arbeidsplassen? Hva innebærer egentlig den nye normalen? Få svarene under dette kurset om reboarding.

Dette kurset ble direktesendt 2. september 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 2. desember 2021.

Videokurs

Arbeidstid og arbeidsgivers ansvar

1 time

For arbeidsgiver kan det være utfordrende å ha kontroll på hvilke arbeidstakere som faller inn under reglene i arbeidsmiljøloven. Og det dukker stadig opp avsløringer om brudd på arbeidstidsreglene! Hvilke avtalemuligheter har du som arbeidsgiver, og hva må du passe på med hensyn til registrering og kontroll av arbeidstiden?

 

Dette digitale kurset ble direktesendt 9. september 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 9. desember 2022.

Videokurs

Den nye digitale arbeidshverdagen

1 time

Samfunnet åpner opp igjen og arbeidstakere på hjemmekontor vender tilbake til arbeidsplassen. I løpet av koronatiden har vi blitt nødt til å tilegne oss nye vaner og digitale løsninger for daglig drift og samarbeid. Men hva bør vi egentlig ta med oss videre, og hva sier vi takk og farvel til når vi vender tilbake til kontoret?  

Dette kurset ble direktesendt 16. september 2021. . Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 19. oktober 2021.