Direktesendt kurs

Kartlegging og risikovurdering for HR

Slik kan du som HR-medarbeider gjøre prosessen i praksis

Fortsatt er det mange virksomheter som ikke oppfyller kravet om en dokumentert kartlegging og risikovurdering av arbeidsmiljøet. Under dette kurset lærer du hva HR i praksis kan gjøre for å sikre at arbeidet ikke svikter i din virksomhet.

Direktesendt kurs

27.09.21 10:00 1,5 time Ledige plasser
Bestill kr. 1 790,- (fritatt for MVA)
Finnes også i abonnement:
HR

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Lov- og forskriftskrav til kartlegging og risikovurdering
  • Hva som skal kartlegges og risikovurderes
  • HRs bidrag og andre viktige roller i dette arbeidet
  • Viktigheten av prosessen for kartlegging og risikovurdering
  • Barrierer, tiltak, oppfølging og kontinuerlig forbedring

Les mer

Kartlegging og risikovurdering er et av de viktigste tiltakene for å forebygge skader, sykdom og utfordringer i arbeidsmiljøet. Arbeidet skal sikre at vi jobber med de viktigste arbeidsmiljøutfordringene i nettopp vår virksomhet. Det finnes både enkle og avanserte standarder, fremgangsmåter og modeller, alt avhengig av hva som skal kartlegges, og hva kartleggingen skal brukes til.

I mange tilfeller er det imidlertid nyttig å ha en overordnet oversikt over aktuelle arbeidsmiljøfaktorer, potensielle utfordringer og antatt sannsynlighet og konsekvens. Denne kan så kompletteres med mer detaljerte vurderinger av enkeltfaktorer, og/eller vurderinger for spesifikke avdelinger eller arbeidsoppgaver.

Vi forteller deg hvordan du går fram for å gjennomføre en overordnet vurdering, og hvordan denne vurderingen kan utvides og bør følges opp!

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som jobber med HR, men er nyttig også for verneombud og medlemmer av AMU

Etterutdanningstimer

Ingen

Product instructors

Kursholdere

Karoline Amundsen  Dystebakken

Karoline Amundsen Dystebakken

Karoline er jurist fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra arbeidsrettsområdet. Hun jobber med trygderett, arbeidsrettslige problemstillinger og HMS.

Les mer om Karoline Amundsen
Anne Sandtorp

Anne Sandtorp

Simployer var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.

Les mer om Anne