Videokurs

HMS og arbeidsmiljø i den nye normalen

Hva må du gjøre med HMS-arbeidet i høst?

HMS-arbeid dreier seg om langsiktige planer og rutiner! Men det handler også om å fange opp endringer som oppstår underveis, slik at du kan ta det med i internkontrollen. I høst er det flere forhold vi  være observante på, og i dette kurset gjennomgår vi hvordan du jobber med disse i praksis! 

Dette kurset ble direktesendt 7. september 2021. Kurset er tilgjengelig som videokurs frem til 7. november 2021.

Videokurs

Tilgjengelig nå 1,5 time Ledige plasser
Bestill kr. 1 290,- (pris ekskl. 25 % MVA)
Finnes også i abonnement:
HR

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Hvordan du tilpasser og reviderer kartlegginger og rutiner
  • Om viktigheten av partssamarbeid og medvirkning i arbeidsmiljøarbeidet
  • Om oppfølging og bistand til ledere – hva kreves av deg nå?
  • Om sykefraværsoppfølging "post korona”

Les mer

HMS-arbeidet i endring
Pandemien har endret det eksisterende HMS-arbeidet i tillegg til at den har ført med seg både nye risikofaktorer og muligheter. Noen skal tilbake til slik det en gang var, mens andre må finne en ny normal. Hvilke muligheter har utfordringene i koronaperioden gitt for arbeidsmiljøet og HMS-arbeidet?

Hvordan bruke kunnskapen?
Det gjelder å bruke det vi har lært i det videre HMS-arbeidet. Det du nå gjør som leder, HR-ansvarlig eller verneombud og tillitsvalgt, blir utslagsgivende for hva slags kultur dere sitter igjen med når vi etter hvert får en mer normal arbeidssituasjon.

Skap et sterkt "vi"!
Virksomhetens suksess etter koronakrisen avhenger av virksomhetens evne til å skape et sterkt "vi". Det vil føre til fleksibilitet, løsningsorientering og ekstrainnsats blant de ansatte.

Vi forteller deg hvor du bør rette fokus for å fortsatt sikre et godt og trygt arbeidsmiljø i tiden fremover og gir deg tips til hvilke endringer som bør vurderes. Å få til dette handler ikke kun om lederens lederegenskaper, men om kultur, kommunikasjon og gode rutiner!

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

HR, ledere, verneombud og tillitsvalgte

Etterutdanningstimer

Regnskapsfører: 1,5 t annet. Revisor: 1,5t øvrig.

Product instructors

Kursholdere

Anne Sandtorp

Anne Sandtorp

Simployer var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.

Les mer om Anne
Karoline Amundsen  Dystebakken

Karoline Amundsen Dystebakken

Karoline er jurist fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra arbeidsrettsområdet. Hun jobber med trygderett, arbeidsrettslige problemstillinger og HMS.

Les mer om Karoline Amundsen