Konferanse

Den store personaldagen 2021

Velkommen til Norges største fagdag innen HR og personal!

Vi i Simployer vet at du som oss lengter etter en ny hverdag. Hverdagen sammen med kolleger på kontoret og sammen med Simployer på høstens store fagdag! 

Konferanse

Bergen - Radisson Blu Royal Hotel - Bryggen 20.09.21 08:15 1 dag à 7 timer Ledige plasser
Bestill kr. 3 950,- (fritatt for MVA)

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Om pandemireglene du fortsatt må forholde deg til
  • Om sykefraværsoppfølging med tips til oppfølging utover 12 måneder
  • Om HMS-tematikk som er viktig for deg som arbeider innen HR
  • Om retten til å logge av – balanse mellom arbeid og fritid
  • Om fortrinnsrett for deltidsansatte og rett til redusert arbeidstid

Les mer

Den store personaldagen vil igjen arrangeres i de største byene i landet, og vi har fylt programsekken med høyaktuelle temaer for deg som arbeider innen HR og personal!

En trygg fagdag
Tradisjonelt gir vi deg muligheten til å tilpasse innholdet i Lønn- og personaldagen etter dine behov med flere parallelle fagløp. Det har vært en viktig suksessfaktor for fagdagen i årevis. I år ser vi oss derimot nødt til å dele fagdagen i to faste fagløp grunnet dagens smittesituasjon.

Du får derfor valget mellom å delta på Den store lønnsdagen eller Den store personaldagen. Utenfor Oslo arrangeres fagdagene samtidig i tilstøtende lokaler, men med oppstart, pauser og lunsj til forskjellige tider. I Oslo arrangeres Den store lønnsdagen 13. september og Den store personaldagen 14. september.

Vil du også få med deg seminarer innen lønn?
Når du deltar fysisk på Den store personaldagen, gir vi deg digital tilgang til Den store lønnsdagen i tillegg. Den digitale fagdagen direktesendes 28. september, og du vil få mulighet til å se opptak i en periode på 3 måneder i etterkant.

Vi i Simployer ser frem til å se deg på høstens store fagdag!

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som arbeider med HR og personal

Etterutdanningstimer

Regnskapsfører: 4t rettslære og 2t øvrig. Revisor: 6t annet

Product instructors

Kursholdere

Karoline Amundsen  Dystebakken

Karoline Amundsen Dystebakken

Karoline er jurist fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra arbeidsrettsområdet. Hun jobber med trygderett, arbeidsrettslige problemstillinger og HMS.

Les mer om Karoline Amundsen
Camilla Schie-Veslum

Camilla Schie-Veslum

Som rådgiver og engasjerende kursleder ble Camilla med på laget hos Simployer i 2012. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, med spesialisering i arbeidsrett.

Les mer om Camilla
Anne Sandtorp

Anne Sandtorp

Simployer var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.

Les mer om Anne
Henrik  Syse

Henrik Syse

Henrik Syse er en av Norges mest brukte foredragsholdere. Han er filosof, forfatter og forsker med en bred faglig og yrkesmessig bakgrunn. 

Les mer om Henrik