Digital konferanse

Den store personaldagen 2021 - Digital utgave

Årets fagdag innen HR og personal!

Personaldagen er det digitale alternativet til den Den store lønn- & personaldagen som arrangeres på hoteller landet rundt. Fagdagen er skreddersydd med høyrelevante temaer for HR- og personalmedarbeidere. 

Digital konferanse

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Om pandemireglene du fortsatt må forholde deg til 
  • Om at sykefraværsoppfølging ikke har noen maksdato 
  • Om HMS-tematikk som er viktig for deg som arbeider innen HR 
  • Om retten til å logge av – balanse mellom arbeid og fritid 

Les mer

I løpet av dene heldigitale fagdagen får du seminarer med er en god kombinasjon av nyheter og viktige temaer presentert av våre rådgivere. Etter læringsintense timer gjennom dagen, blir det godt å kunne legge vekk pennen og kun lytte til Tom Wangerud, som i «Siste time» både underholder og gir oss tankevekkere med foredraget "En eventyrlig hverdag". 

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som er HR-medarbeider eller leder med personalansvar

Etterutdanningstimer

Regnskapsfører: 5t rettslære, 1t øvrig. Revisor: 6t annet

Product instructors

Kursholdere

Karoline Amundsen  Dystebakken

Karoline Amundsen Dystebakken

Karoline er jurist fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra arbeidsrettsområdet. Hun jobber med trygderett, arbeidsrettslige problemstillinger og HMS.

Les mer om Karoline Amundsen
Atle Torp

Atle Torp

Atle har vært med som en dyktig rådgiver og kursleder hos Simployer siden 2003. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har tidligere arbeidet i Rikstrygdeverket, og som skattejurist og rådgiver i Skatteetaten.

Les mer om Atle
Tom Wangerud

Tom Wangerud

Tom Wangerud er foredragsholder, entertainer og musiker. Han har tidligere arbeidet i kommunikasjonsbyrå og har de seneste årene drevet Underholdningssjefen.no. 

Les mer om Tom
Anne Sandtorp

Anne Sandtorp

Simployer var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.

Les mer om Anne
Camilla Schie-Veslum

Camilla Schie-Veslum

Som rådgiver og engasjerende kursleder ble Camilla med på laget hos Simployer i 2012. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, med spesialisering i arbeidsrett.

Les mer om Camilla