Konferanse

Den store lønnsdagen 2021

Velkommen til Norges største fagdag innen lønn!

Vi i Simployer vet at du som oss lengter etter en ny hverdag. Hverdagen sammen med kolleger på kontoret og sammen med Simployer på høstens store fagdag. 

Konferanse

Bergen - Radisson Blu Royal Hotel - Bryggen 20.09.21 08:45 1 dag à 6,5 timer Ledige plasser
Bestill kr. 3 950,- (fritatt for MVA)

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Om hjemmekontoret – skatt og MVA-fradrag
  • Nytt og nyttig om foreldrepenger og sykepenger
  • Praktisk håndtering av nye gaveregler
  • De sentrale reisereglene oppsummert
  • Sykepengerett for ansatte i og etter permisjoner

Les mer

Den store lønnsdagen vil igjen arrangeres i de største byene i landet, og vi har fylt programsekken med høyaktuelle temaer for deg som arbeider med lønn!

En trygg fagdag
Tradisjonelt gir vi deg muligheten til å tilpasse innholdet på Lønn- og personaldagen etter dine behov med flere parallelle fagløp. Det har vært en viktig suksessfaktor for fagdagen i årevis. I år ser vi oss derimot nødt til å dele fagdagen i to faste fagløp grunnet dagens smittesituasjon.

Du får derfor valget mellom å delta på Den store lønnsdagen eller Den store personaldagen. Utenfor Oslo arrangeres fagdagene samtidig i tilstøtende lokaler, men med oppstart, pauser og lunsj til forskjellige tider. I Oslo arrangeres Den store lønnsdagen 13. september og Den store personaldagen 14. september.

Vil du også få med deg seminarer innen HR og personal?
Når du deltar fysisk på Den store lønnsdagen, gir vi deg digital tilgang til Den store personaldagen i tillegg. Den digitale fagdagen direktesendes 29. september, og du vil få mulighet til å se opptak i en periode på 3 måneder i etterkant.


Vi i Simployer ser frem til å se deg på høstens store fagdag!

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som arbeider med lønn

Etterutdanningstimer

Regnskapsfører: 2t skatt/avgift, 4t rettslære. Revisor: 2t skatt, 4t annet

Product instructors

Kursholdere

Atle Torp

Atle Torp

Atle har vært med som en dyktig rådgiver og kursleder hos Simployer siden 2003. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har tidligere arbeidet i Rikstrygdeverket, og som skattejurist og rådgiver i Skatteetaten.

Les mer om Atle
Henrik  Syse

Henrik Syse

Henrik Syse er en av Norges mest brukte foredragsholdere. Han er filosof, forfatter og forsker med en bred faglig og yrkesmessig bakgrunn. 

Les mer om Henrik
Johnny Nymark

Johnny Nymark

Johnny har vært en engasjerende bidragsyter hos Simployer helt siden 80-tallet. Han er utdannet skatterevisor, og har bakgrunn fra både Skatteetaten og som lærer og undervisningsleder ved skatteetatskolen.

Les mer om Johnny