Konferanse

Den store lønn og personaldagen 2021

Velkommen til Norges største fagdag innen lønn og HR!

13. september arrangeres Den Store Lønn & personaldagen i Oslo. Simployer ser frem til endelig å undervise fra en scene i Oslo igjen. I år som de seneste årene, inntar vi Meet Salen på Ullevaal stadion. Det eneste som skiller dagene er «Siste time». 

Les mer

I Simployer er vi evige optimister! Derfor planlegger vi for at vi endelig kan møtes fysisk til Den store lønn og personaldagen på tradisjonelt vis med tre parallelle løp. Selvfølgelig planlegger vi også for en alternativ smitteverntilpasset fagdag. Den lar vi imidlertid ligge i skuffen en stund, og forhåpentligvis kan den ligge der for godt. 

En trygg fagdag

Vi lanserer i den tro at fagdagene kan gå av stabelen uten spesielle smitteverntiltak. Hvis det imidlertid viser seg at det ikke går, vil vi tilpasse fagdagene i tråd med gjeldende regler.  

Lønnsdagen og Personaldagen vil da arrangeres i hver by med faste plasser, god avstand og uten paralleller. I tillegg avholder vi de separate fagdagene digitalt 28. og 29. september. Vi holder deg informert, og du kan endre påmelding kostnadsfritt. 

En skreddersydd fagdag 

I år som tidligere år har vi satt sammen en god bukett av høyrelevante temaer, bygd opp med tre parallelle løp gjennom dagen. Du velger selv hvilke seminarer du deltar på, skreddersydd etter ditt læringsbehov. Seminarene er en god kombinasjon av nyheter og viktige temaer. Programmet ser du under, og dine seminarvalg foretar du senere i påmeldingsprosessen.  

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som er HR- eller lønnsmedarbeider

Product instructors

Kursholdere

Hans Gjermund Gauslaa

Hans Gjermund Gauslaa

Hans Gjermund er en erfaren rådgiver som har vært tilknyttet Simployer og arbeidsrettsområdet siden 1996.

Les mer om Hans Gjermund
Anne Sandtorp

Anne Sandtorp

Simployer var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.

Les mer om Anne
Øivind Elvestad

Øivind Elvestad

Øivind har lang fartstid som rådgiver og inspirerende kursleder hos Simployer. Han er utdannet fra BI og Skatteetatskolen, og har vært ligningssjef både i Vestby og Ski.

Les mer om Øivind
Karoline Amundsen  Dystebakken

Karoline Amundsen Dystebakken

Karoline er jurist fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra arbeidsrettsområdet. Hun jobber med trygderett, arbeidsrettslige problemstillinger og HMS.

Les mer om Karoline Amundsen
Atle Torp

Atle Torp

Atle har vært med som en dyktig rådgiver og kursleder hos Simployer siden 2003. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har tidligere arbeidet i Rikstrygdeverket, og som skattejurist og rådgiver i Skatteetaten.

Les mer om Atle
Henrik  Syse

Henrik Syse

Henrik Syse er en av Norges mest brukte foredragsholdere. Han er filosof, forfatter og forsker med en bred faglig og yrkesmessig bakgrunn. 

Les mer om Henrik