Digital konferanse

Simply Work 2021 - Den hybride arbeidsplassen

Konferansen du ikke kan gå glipp av!

Vi i Simployer ønsker deg velkommen til en digital heldag om den hybride arbeidsplassen!  
Torsdag 28. oktober sender vi konferansen direkte, og programmet er fullspekket med det du trenger å vite for å bli godt rustet for fremtidens fleksible arbeidshverdag med hjemmekontor og hybride løsninger. 

Digital konferanse

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • hvordan fremtidens arbeidsplasser vil se ut
  • Om læring før og under korona, og hvordan Telenor Norge legger til rette for en hybrid og fleksibel arbeidshverdag
  • Om digitalt lederskap i en hybrid hverdag – ledelse basert på tillit, relasjoner og tydelige forventninger
  • Om hvilke forskningsfunn som er gjort om virkninger av hjemmekontor
  • Om hvordan arbeidsplassen bør utformes for en hybrid hverdag
  • Om reglene du må forholde deg til ved bruk av hjemmekontor

Les mer

Fra hjemmekontor til hybride løsninger 
Den nye normalen, hjemmekontor og hybrid arbeidshverdag - det er ikke kun trendord. Til nå viser forskning at bruk av hjemmekontor kan bidra til økt effektivitet på arbeidsplassen, mindre stress og en mer bærekraftig hverdag for både folk og samfunn. Ikke overraskende, ser mange arbeidsgivere nytteverdien, og hjemmekontor og hybride løsninger fremstilles nå som krav fra flere arbeidstakere verden rundt. 

Et arbeidsliv i omstilling
En undersøkelse gjort av McKinsey i 2020/2021 viser at 66% av 5000 spurte arbeidstakere i Europa ønsker å jobbe hjemmefra minst 2 dager i uken, og hele 26% vil vurdere å bytte jobb dersom arbeidsgiver ikke legger til rette for fortsatt bruk av hjemmekontor. Arbeidslivet er i full endring, og det er på tide å brette opp ermene, for den hybride arbeidshverdagen har kommet for å bli!  

Hvordan skal du gå frem? 
Men hva innebærer egentlig en hybrid arbeidshverdag, og hvordan kan arbeidsgiver på best mulig måte legge til rette for det på arbeidsplassen? Hvilke lover og regler gjelder? Og hvordan kan du planlegge for en ny hverdag med nye retningslinjer for din virksomhet? Det vil vi gi deg svar på i denne konferansen. Med oss har vi forskere, næringslivsledere, ledelseseksperter, jurister og psykologer som vil gi deg pekepinner på hvor du som leder eller HR-medarbeider bør rette fokus i tiden fremover. 

Product Program

Program

Praktisk informasjon

Meld på 3, betal kun for 1!

Hvem passer dette for?

For deg som er leder, HR-medarbeider eller nysgjerrig på fremtidens arbeidsliv

Etterutdanningstimer

Denne konferansen gir ingen etterutdanningstimer for regnskapsfører og revisor

Product instructors

Kursholdere

Pål Molander

Pål Molander

Pål Molander er direktør ved Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), som er det nasjonale forskningsinstituttet for arbeidsmiljø og helse i Norge og en etat under Arbeids- og sosialdepartementet.

Les mer om Pål
Anne Flagstad

Anne Flagstad

Anne Flagstad er HR-direktør i Telenor Norge. Hun startet sin karriere i Telenor i 2006 og har hatt ulike HR-roller både i Norden og globalt. 

Les mer om Anne
Nina Melsom

Nina Melsom

Nina Melsom er direktør for arbeidslivsområdet i NHO, med ansvar for politikkutforming arbeidsliv, lønn og tariff, pensjon og forsikring, samt NHOs advokattjenester. 

Les mer om Nina
Sverre W.  Hartmann

Sverre W. Hartmann

Sverre W. Hartmann er partner i Strategica People and Processes og programdirektør ved Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. Sverre er utdannet marineoffiser ved Sjøkrigsskolen og siviløkonom ved Norges Handelshøyskole. 

Les mer om Sverre W.
Oddvar  Skjæveland

Oddvar Skjæveland

Oddvar Skjæveland er psykolog med doktorgrad i arkitekturpsykologi. Han er grunnlegger av Mellomrom Arkitekturpsykologi (mellomrom.no) som i over 20 år har satset på kombinasjonen av forskning og praksis. 

Les mer om Oddvar
Karoline Amundsen  Dystebakken

Karoline Amundsen Dystebakken

Karoline er jurist fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra arbeidsrettsområdet. Hun jobber med trygderett, arbeidsrettslige problemstillinger og HMS.

Les mer om Karoline Amundsen
Fam Camilla Viksand Manson

Fam Camilla Viksand Manson

Fam har 12 års erfaring fra HR-feltet, og har de siste 10 årene jobbet som HR-ansvarlig i privat sektor. I tillegg har hun erfaring med ulike HR-problemstillinger i arbeid som tillitsvalgt.  

Les mer om Fam Camilla
Camilla Schie-Veslum

Camilla Schie-Veslum

Som rådgiver og engasjerende kursleder ble Camilla med på laget hos Simployer i 2012. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, med spesialisering i arbeidsrett.

Les mer om Camilla
Espen Øren

Espen Øren

Espen startet som rådgiver hos Simployer i 2011. Han har en bachelor i økonomi og administrasjon, og har tidligere arbeidserfaring fra Skatteetaten, og som revisor og økonomicontroller.

Les mer om Espen
Cornelia  Bjørke-Hill

Cornelia Bjørke-Hill

Cornelia Bjørke-Hill ble en del av Simployerlaget i 2016. Hun har over 15 års erfaring som tv-journalist og nyhetsanker i både lokal og riksmedia som NRK, Radio Norge, TV2 og TV Norge.

Les mer om Cornelia