Digitalt kurs

Avstandsledelse

Hvordan følge opp medarbeidere på hjemmekontor?

Koronakrisen har ført til at kunnskap om avstandsledelse har blitt essensielt for alle ledere. Hva kan du som leder gjøre for å sikre ansattes følelse av samhold og motivasjon? Dette får du svaret på i dette digitale seminaret. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Vi gir deg veiledning i hvordan å sikre involvering, kommunikasjon, motivasjon og samarbeid – på tvers av byer og land. Vigdis Austrheim har spisskompetanse på feltet og vil gi deg kunnskap, tips og triks til den nye lederhverdagen.

Du får innblikk i nyttige, digitale kommunikasjons- og samarbeidsverktøy, tips til gjennomføring av effektive møter og råd til hvordan å avdekke og følge opp vanskelige situasjoner, misnøye og konflikter.

Vigdis Austrheim er utdannet innen IT, økonomi og ledelse. Hun har 15 års ledererfaring og har jobbet 30 år i IT bransjen. Hun har bred bakgrunn som gründer, mellomleder og toppleder, for norske og internasjonale selskaper. Vigdis har ledet digitaliseringen av Microsoft Europa til Cloud-leverandør og jobbet med strategisk og global ledelse ved hovedkontoret til Microsoft i USA. Hun er en etterspurt foredragsholder og coach, fordi hun alltid evner å kommunisere praktiske råd og innspill du raskt kan implementere i egen ledergjerning.

Course webinar playback CTA

Dette kurset er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du har kjøpt kurset tidligere, eller hvis du abonnerer på digitale kurs, vil du ha tilgang i 3 måneder fra livedato. Kontakt oss på learn.norge@simployer.com dersom du ønsker mer informasjon.

Du lærer ..

  • Hvilke utfordringer og muligheter finnes ved avstandsledelse?
  • Hvordan kommunisere, informere og involvere med mål om å bygge en felles kultur?
  • Hvordan sikre kompetansedeling og samarbeid på tvers av team?
  • Hva kan du gjøre for å bidra til motivasjon og ansvarliggjøring for hver enkelt ansatt?
  • Hvordan bør du følge opp vanskelige situasjoner og konflikter?
Målgruppe:
HR og ledere med personalansvar
Etterutdanningstimer:
Regnskapsfører: 2t øvrig - Revisor: 2t annet

Course Rating

0/5

Course Program

Praktisk informasjon

Det er enkelt å delta på våre digitale kurs! Det eneste du trenger er PC, mobil eller nettbrett med lyd. Om du har oppdatert nettleseren din og godkjent cookies, mangler du kun å fylle kaffekoppen før du er kursklar!

 

Dette kurset er opptak av en tidligere direktesending, og det er tilgjengelig i 3 måneder fra kursets opprinnelige kursdato. I denne perioden kan du gjennomføre kurset så mange ganger du ønsker. Etter avsluttet kurs, kan du laste ned ditt kursbevis i Simployer Learn.

 

Vil du lære mer? 
Dersom du ser kurset i opptak og gjerne vil stille et spørsmål til kursleder, kan du få hjelp via Faghjelp. Abonnerer du ikke på Faghjelp fra før? Da kan du teste et tredagers prøveabonnement her!

Sessions

Course instructors

Course Learning Plan references

Linked courses

Hva får du med digitalt kurs?

  • Tilgang til kurset der du er, enten du er hjemme eller på jobb
  • Mulighet til å stille spørsmål til kurslederen i løpet av livesendingen
  • Våre digitale kurs er ferskvare. De er tilgjengelig i 3 måneder fra og med livedato, uavhengig av om du kjøper det direktesendte kurset i opptak senere. 

Du trenger kun PC, mobil eller nettbrett med lyd og tilgang til Internett.

Se tekniske krav for digitalt innhold

Er det noe du lurer på?

Kontakt oss på telefon 69 97 17 00 eller learn.norge@simployer.com

Template: Digital seminar (on demand)