Digitalt seminar

Avstandsledelse

Hvordan følge opp medarbeidere på hjemmekontor?

Koronakrisen har ført til at kunnskap om avstandsledelse har blitt essensielt for alle ledere. Hva kan du som leder gjøre for å sikre ansattes følelse av samhold og motivasjon? Dette får du svaret på i dette digitale seminaret. Dette er en opptaksversjon av et tidligere direktesendt kurs. Du vil ha tilgang til opptaket i 3 måneder fra bestillingsdato.

Vi gir deg veiledning i hvordan å sikre involvering, kommunikasjon, motivasjon og samarbeid – på tvers av byer og land. Vigdis Austrheim har spisskompetanse på feltet og vil gi deg kunnskap, tips og triks til den nye lederhverdagen.

Du får innblikk i nyttige, digitale kommunikasjons- og samarbeidsverktøy, tips til gjennomføring av effektive møter og råd til hvordan å avdekke og følge opp vanskelige situasjoner, misnøye og konflikter.

Vigdis Austrheim er utdannet innen IT, økonomi og ledelse. Hun har 15 års ledererfaring og har jobbet 30 år i IT bransjen. Hun har bred bakgrunn som gründer, mellomleder og toppleder, for norske og internasjonale selskaper. Vigdis har ledet digitaliseringen av Microsoft Europa til Cloud-leverandør og jobbet med strategisk og global ledelse ved hovedkontoret til Microsoft i USA. Hun er en etterspurt foredragsholder og coach, fordi hun alltid evner å kommunisere praktiske råd og innspill du raskt kan implementere i egen ledergjerning.

Course webinar playback CTA

Digitalt seminar
todayTilgjengelig nå timelapse1t 30min
Pris: kr. 1 090 (eks 25 % mva) Bestill

Du lærer ..

  • Hvilke utfordringer og muligheter finnes ved avstandsledelse?
  • Hvordan kommunisere, informere og involvere med mål om å bygge en felles kultur?
  • Hvordan sikre kompetansedeling og samarbeid på tvers av team?
  • Hva kan du gjøre for å bidra til motivasjon og ansvarliggjøring for hver enkelt ansatt?
  • Hvordan bør du følge opp vanskelige situasjoner og konflikter?
Målgruppe:
HR og ledere med personalansvar
Etterutdanningstimer:
Regnskapsfører: 2t øvrig - Revisor: 2t annet

Course Rating

0/5

Course Program

Praktisk informasjon

Det er enkelt å delta på våre digitale kurs! Det eneste du trenger er PC, mobil eller nettbrett med lyd. Om du har oppdatert nettleseren din, installert Flash og godkjent cookies, mangler du kun å fylle kaffekoppen før du er kursklar! Dette kurset er opptak av en tidligere direktesending, og det er tilgjengelig for deg i 3 måneder fra bestillingsdato. I denne perioden kan du gjennomføre kurset så mange ganger du ønsker. Etter avsluttet kurs, kan du laste ned ditt kursbevis i Simployer Learn.

Vil du lære mer? Om du lurer på noe mer underveis i kurset, vil det dessverre ikke være mulig å stille spørsmål direkte til kursleder. Du kan stille spørsmål til våre rådgivere via vår Faghjelp. Dersom du ikke har tilgang kan du teste ut et tredagers prøveabonnement her.

Sessions

Course instructors

Course Learning Plan references

Linked courses

Hva får du med digitalt seminar?

  • Tilgang til kurset der du er, enten du er hjemme eller på jobb
  • Mulighet til å stille spørsmål i løpet av livesendingen
  • Opptak tilgjengelig i 3 måneder fra kursdato

Du trenger kun PC, mobil eller nettbrett med lyd og tilgang til Internett.

Se tekniske krav for digitalt innhold

Er det noe du lurer på?

Kontakt oss på telefon 69 97 17 00 eller learn.norge@simployer.com

Template: Digital seminar (on demand)