Konferanse

100% arbeidsglede

Inspirasjon, latter og faglig påfyll på Edderkoppen scene!

Ønsker du en liten dytt inn i det nye året? Da er dette konferansen for deg! I tradisjon tro, arrangerer Simployer 100% arbeidsglede - konferansen som gir deg inspirasjon, glede og litt faglig påfyll på vei inn i det nye året. I år har vi samlet et fantastisk knippe foredragsholdere, og du kan velge om du vil delta i salen eller digitalt. Ta med kollegene dine og bli med på årets hyggeligste førjulskonferanse!

Konferanse

Oslo - Scandic St. Olavsplass 15.12.21 09:00 6 timer Ledige plasser
Bestill kr. 3 450,- (pris ekskl. 25 % MVA)
Flere avholdelser for samme kurs:
100% arbeidsglede - Digital utgave
15.12.21 09:00

Course Rating

0/5

Dette lærer du:

  • Hvordan Erna Solberg ledet og arbeidet med motivasjon i løpet av koronatiden
  • Hvordan Espen Rostrup Nakstad holder liv i sin indre drivkraft når løftene er tunge og presset er høyt
  • Hvordan du kan lede deg selv og bli mer effektiv i hverdagen
  • Hvordan Lars Erik Lund har sjonglert lederansvar og psykiske utfordringer i løpet av sin arbeidskarriere

Les mer

Arbeidsglede i en hybrid hverdag? Ja, det er mulig! 
Vi gjentar suksessen og arrangerer for 7. gang konferansen som vil gi deg arbeidsglede og kunnskap før et nytt og spennende 2022! I år samles vi igjen på Edderkoppen Scene i Oslo, og Kåre Magnus Bergh er stedfortreder for vår faste konferansier Ingrid Gjessing Linhave. Vil han innfri forventningene og by på god førjulstemning slik vi er vant til? Vi gleder oss til å se.

Hva er meningen med arbeidslivet? 
Arbeidslivet har blitt dramatisk endret de siste to årene, og pandemien har rammet oss alle på ulike måter. Gjennom koronatiden har mange av oss opplevd arbeid og oppgaver i et nytt lys. Og det er flere som nå søker etter endring, inspirasjon eller drivkraft, for å kunne imøtegå en ny og mer meningsfull arbeidshverdag. Vi gir deg en liten dytt i riktig retning! 

En dag du ikke kan gå glipp av! 
Vi har samlet et knippe inspirerende og dyktige foredragsholdere som skal gi deg en "boost" inn i det nye året! De har ulik faglig bakgrunn og roller, men vet alle hvordan de skal gi deg ny innsikt, motivasjon og få deg til å trekke på smilebåndet. Dette blir en konferanse du ikke kan gå glipp av! 

I år kan du velge mellom å delta fysisk i salen, eller se det direkte på en skjerm nær deg. Vil du heller delta digitalt? Les mer her.

Vil du kombinere årets juleavslutning med konferanse?
100 % Arbeidsglede er et perfekt tiltak om du ønsker å investere i samhold og et positivt arbeidsmiljø nå før jul. Derfor gir vi deg muligheten til å delta 4 og kun betale for 3. Bruk rabattkoden “4 for 3” i kommentarfeltet ved bestilling.

Er dere en større gruppe som ønsker å delta?
Ta kontakt med oss på learn.norge@simployer.com, så gir vi dere et tilpasset tilbud!

Product Program

Program

Få rabatt når dere er flere deltakere!

Praktisk informasjon

Hvem passer dette for?

For deg som er HR-medarbeider, leder eller ønsker inspirasjon inn i det nye året.

Etterutdanningstimer

Denne konferansen gir kun glede, inspirasjon og faglig påfyll.

Product instructors

Kursholdere

Kåre Magnus Bergh

Kåre Magnus Bergh

Har du fått med deg TV-programmene “Idol”, “Kvelden før kvelden”, “Melodi Grand Prix” eller “Stjernekamp”, kjenner du nok også godt til Kåre Magnus Bergh! Han startet sin karriere som programleder i barne-tv, og i dag er han et kjent og kjært fjes på de mange TV-skjermer rundt om i landet.

Les mer om Kåre Magnus
Erna Solberg

Erna Solberg

Erna Solberg har vært innvalgt på Stortinget siden 1989, og hun er Høyres partileder. Hun var Norges statsminister fra 2013 til 2021.

Les mer om Erna
Espen  Rostrup Nakstad

Espen Rostrup Nakstad

Espen Rostrup Nakstad har vært en tydelig og troverdig stemme gjennom koronapandemien. Han er fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet. For de fleste ble han et nytt bekjentskap fra slutten av mars 2020, da han plutselig var å se og høre i alle medier.

Les mer om Espen
Bjørn  Tomren

Bjørn Tomren

Den fåmælte jodleren og strupesangeren Bjørn Tomren, sjarmerte oss gjennom høstens sesong av “Stjernekamp” på NRK.  I uke etter uke, har han vist sin unike stemmeprakt og evne til å tolke og håndtere de fleste musikksjangre.

Les mer om Bjørn
Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg er utdannet organisasjonssosiolog, med doktorgrad fra Universitetet i Oslo. Hun har vært hodejeger med fokus på rekruttering av kvinner, og har bakgrunn fra selskaper som ISCO Group, Hartmark, Ernst & Young og Capgemini. I dag driver hun eget foretak innen lederutvikling og foredragsvirksomhet.

Les mer om Anne Grethe
Lars Erik Lund

Lars Erik Lund

Lars Erik Lund er konserndirektør for strategi og bærekraft i Veidekke – Norges største og en av Skandinavias ledende entreprenører. Lars Erik er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har mer enn 25 års erfaring fra norsk næringsliv – fra selskaps- og fra konsulentsiden, der han har rådgitt en rekke toppledere i norsk næringsliv. 

Les mer om Lars Erik
Jan-Ole Hesselberg

Jan-Ole Hesselberg

Jan-Ole Hesselberg er psykolog og kjent fra TV-suksessene "Folkeopplysningen" og "Typisk deg". Han er en aktiv debattant, programleder i podkasten "Psykologlunsj" og skriver fast på Psykologisk.no. Han er også bokaktuell med “Bedre beslutninger - Om kreftene som styrer vurderingene dine og hva du kan gjøre for å tøyle dem”.

Les mer om Jan-Ole
Pål Molander

Pål Molander

Pål Molander er direktør ved Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), som er det nasjonale forskningsinstituttet for arbeidsmiljø og helse i Norge og en etat under Arbeids- og sosialdepartementet.

Les mer om Pål
Christine B. Meyer

Christine B. Meyer

Christine B. Meyer er utdannet siviløkonom og arbeider som professor i strategi og ledelse ved Norges handelshøyskole (NHH). 

Les mer om Christine